maandag 7 januari 2008

school

Ppppfffff.... school is weer begonnen. Ik heb een beetje last van omschakelen telkens. Vanmorgen was ik ongeveer depressief tussen de tijd van wakker worden en naar school gaan toe, ik had echt ongelooflijk de pest in. Maar iets vroeger naar school gegaan om daar nog ff normaal te kunnen zitten en er weer in te kunnen komen.
Gelukkig maar een short day vandaag: 2 lesuurtjes. 4 vmbo mocht in het Duits vertellen wat ze allemaal gedaan hebben in de vakantie en met mijn mentorklas ben ik gelijk maar hard gaan werken.

En toen zat de lesdag er al weer op, maar vervolgens mocht ik nog een project gaan uitwerken en voorbereiden. Terwijl ik daarmee bezig was, dacht ik op een bepaald moment: wat doe ik hier achter dit computertje?

Conclusie: mijn motivatie voor school neemt zienderogen af. Geen wonder met al mijn-op-het-lijf-geschreven-dingen die ik op het moment in het jeugdwerk doe. Tis een beetje vreemd en ik merk dat het mijn humeur geen goed doet. Nou ja, in de vakanties wel, daarna niet :-). Ach, ik moet er vast en zeker gewoon ff inkomen, dan komt het wel weer!

Hoop ik.

1 opmerking:

Sam of Saam zei

hey grumpy, gaat ie alweer een beetje? :-)